Jericho

 2010.10.16. 11:59

A Jericho című sorozat alapsztorija, hogy az USA több nagyvárosába atombombát dobnak le, ezért nagyon sokan meghalnak, ahova pedig nem ért el a hatósugár (például Jericho városába), ott pedig káosz uralkodik. A sorozat nagy erőssége, hogy nagyon reálisan mutatja be a helyzetet, életszerű dolgok történnek a szereplőkkel, na meg van persze egy csomó összeesküvés-elmélet.

Két évad készült a sorozatból, bár a csatorna az első évad után befejezte a Jerichot, a rajongók azonban egy különös akció segítségével rávették őket egy újabb évadra.

Ha van egy kis szabadidőd, és szereted a műfajt (kisváros, összeesküvés, stb.), akkor érdemes megnézni, nem olyan sok rész ez, és nagyon szerethető karakterei és érdekes történései vannak a sorozatnak. A szokásos százalékos skálán tőlem 90%-ot kap.

És akkor íme a szokásos trailer:

 

Címkék: kedvenc dráma vége jericho 2évad 40perces

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr412375660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása