Parks and recreation

 2010.05.11. 19:18

Nem akarok túlzásokba esni,de nyilván ki vagytok téve a szubjektív véleményemnek (is), de ez a LEGVICCESEBB jelenleg futó sorozat. Vagyis azok közül, amiket nézek, na. Kevesen ismerik, de ezt aztán tényleg megéri nézni! Az első évad szerintem egy kicsit gyengébb, viszont csak 6 rész, és talán azért is érdemes megnézni azt is, mert (szerintem) a PR nem is igazi szitkom, hiszen inkább jellemkomikumra épít, az viszont valami zseniális.

Nem akarom az Office-hoz hasonlítani, mert annál ezerszer jobb, de azért kicsit hasonlít, hiszen ez is egy munkahelyen játszódik (bár nem csak ott vannak jelenetek, sőt), néha nyilatkoznak a szereplők a kamerának, ilyesmi.

A sorozat összes szereplője imádnivaló. A főszereplő, Leslie (Amy Poehler) aki kicsit feminista, kicsit karrierista, és mindent megtenne városáért, Pawnee-ért. Különösebb sztori csak az első évadban van, a második évad elég random, viszont abszolút sírva röhögős kategória. Videót nem is rakok be, mert csak akkor vicces a legtöbb jelenet, ha a néző már benne van a sorozat világában.

A második évad jelenleg is fut, 20 perces epizódok vannak, és mindenképpen érdemes megnézni, én ezt egy abszolút 100%-ra értékelem.

Címkék: vicces kedvenc 20perces 2évad még fut parks and recreations

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr281993176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása