Secret Girlfriend

 2010.05.19. 01:08

Nem tudom mennyire lehet egyáltalán darálásnak hívni, ha a sorozat összes részét pontosan 2 óra, vagyis 120 rövidke perc megnézni, de lényegtelen is, mert megéri!

Bár egy évada van a Secret Girlfriend-nek (2009), nem túl valószínű, hogy csinálnak másodikat.

A sorozat specialitása, hogy a főszereplő TE vagy, aki amúgy egy fiú, szóval fiúknak nyilván extra élvezetet nyújt, hogy 120 percig úgy érzik, a világ legjobb női mind vele akarnak dugni (persze tudom, ez nyilván a való világban is így van...), de szerintem női szemmel is élvezhető (nekem nagyon tetszett) mert elég vicces.

Amúgy ha nem győztem meg valakit, érdemes utánanézni pl sorozatjunkie-n mit írtak róla, illetve ha valakit nem zavar pár spoiler, akkor látogassa meg a fuckyeahsecretgirlfriend.tumblr.com oldalt, bár ez inkább azoknak vicces, akik már látták. Két órája meg kinek nincs? :)

Végezetül egy gyors videó, hogy motiváltjalak titeket, ha egy 95% értékelés nem elég (csak azért annyi, mert Jessica a halálba irritál):

 

Címkék: vicces kedvenc fiatalok fps 20perces secret girlfriend 1évad kérdéses a folytatás jó nők

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr582014439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása