Harper's Island

 2010.05.11. 18:05

A Harper's Island (2009, továbbiakban HI, magyar cím: A Harper-sziget) egyik nagy előnye, hogy tuti nincs lemaradásod, hiszen összesen egy évad készült belőle. Mondjuk ha hosszútávra keresel sorozatot, akkor viszont ne ezt válaszd, mert az első egyben az utolsó évad is volt. 13 darab 42 perces epizódból áll, amit akár egy nap alatt is meg lehet nézni, de ez már ízlés dolga. Na de nézzük, mi fán terem ez a HI.

A HI egy szigeten játszódik (surprise!). A sztori kicsit olyan Tíz kicsi négeres, ugyanis adott egy csapat jóvágású fiatalember, pár jó nő, egy irritáló kislány és a többiek, akik elmennek erre a szigetre, hogy tanúi legyenek Henry (Chris Gorham) és Trish (Katie Cassidy) esküvőjének. A szigetnek azonban van egy jó kis sötét múltja, mert anno gyilkosságok történtek, ahol megölték Henry pajtijának, Abby-nek (Elaine Cassidy) az anyját, Abby ezután a szörnyű esemény után most tér vissza először a szigetre.
Persze nyilván újra elkezdődnek a gyilkosságok, szépen lassan halnak meg a szereplők, miközben lehet tippelgetni, melyikőjük is a gyilkos.
Szóval ez egy horror. Lehet rajta izgulni, meg van eyecandy a szereplők között.

Nem mondanám, hogy egy hatalmas alkotás, a közepe táján nekem kevésbé tetszett, de teljesen élvezhető. Ha %-ban kéne értékelnem, akkor olyan 70%-ot nyugodt lélekkel adnék rá.

Érdekesség, hogy a szereplőknek nem mondták meg, ki közülük a gyilkos (kivéve magának a gyilkosnak, de neki is csak a 6-7. rész környékén). Az epizódok címe mindig az adott részben bekövetkezett halálra utal, mégpedig hanghatás formájában, például Bang, Splash, stb.

Akinek mindez nem elég, itt a trailer:


 

Címkék: horror vége harpers island 40perces 1évad jó nők jó pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr841993000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása