Lie to me

 2010.05.13. 17:19

A Hazudj, ha tudsz magyar címen futó sorozat (2009) most éli második évadát. A történet 4 hazugság-szakértőről szól, akiknek feladatuk az emberek testbeszédéből, hanglejtéséből, arckifejezésükből, stb felsimerni, ha valaki hazudik, vagy leplezi valódi érzéseit. A főszerepben Tim Roth, aki természetesen nagyot alakít, a figurája néha kicsit House-ra emlékeztet (a sorozatot amúgy Amerikában a Dr. House után adják).

A sorozat szerintem kifejezetten érdekes, hiszen ki ne akarna olyan képességekkel rendelkezni, mint Cal Lightman (Roth) és csapata. A megoldandó ügyek általában bűnügyi jellegűek, ami néha kicsit már unalmas, illetve van pár gyengébb epizód, de összeségében egy nagyon jó és érdekes sorozat. Egy olyan 75-80%-ot adok neki, de aki szereti a nyomozós sorozatokat, illetve az olyanokat, ahol az epizódok külön-külön is megállják a helyüket, mindenképpen próbálja ki! Aztán vigyázat, mert egy idő után az ember automatikusan elkezdi figyelni a sorozatból megismert jeleket az ismerősei arcán... :)

Címkék: dráma 2évad lie to me 40perces még fut menő színész

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr382000584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása