Flashforward

 2010.05.30. 18:53

Nem véletlen, hogy pont mostanra időzítettem a Flashforward (A jövő emlékei, 2009) bemutatását, hiszen most ért véget az első (és egyben az utolsó) évad. A történet alapja, hogy egy bizonyos pillanatban a Földön mindenki egyszerre elveszti az eszméletét 2 perc 17 másodpercre, és ezalatt meglátják jövőjük egy adott pillanatát. Természetesen az FBI nyomozni kezd, hiszen azért elég rejtélyes, hogy ez hogy is történhetett, meg hát kicsit balesetveszélyes dolog pl egy pilótának beájulnia miközben repülőgépet vezet, szóval csomó ember bele is halt a dologba.

A sorozat további részei az ehhez kapcsolódó nyomozást mutatják be, illetve azt, ki hogyan tart az általa látott jövő felé, ráadásul ugye van, aki nagyon szeretné, ha valóra válna amit látott, van, aki pedig retteg tőle.

Megmondom őszintén, ebből a jó kis alapötletből szerintem egy elég béna sorozatot raktak össze, én a legnagyobb jóindulattal adok rá 30%-ot, de azt is csak azért, mert sok embernek tetszik, szóval nyilván nem kell rám hallgatni, nekem nem tetszett a kivitelezés, mert szerintem rengeteg mellényúlás és logikátlanság volt benne, de másnak még bejöhet, ráadásul akinek nagyon tetszett, elolvashatja Robert J. Sawyer könyvét, amiből a sorozatot csinálták.

Címkék: dráma vége flashforward 40perces 1évad

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr262042862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása