Gossip Girl

 2010.05.12. 18:20

A Gossip Girl (2007, GG, magyar cím: A pletykafészek) 3 évad óta fut a CW-n. 40 perces részek és... Hát izé. Megmondom őszintén, én a GG-t csakis guilty pleasure-ként kezdtem el nézni, mert amúgy tényleg tök jó a világ, amit mutat, tök jó ruhákban járnak a lányok, stb. De a sztori igazából elég szegényes, az írók általában nem képesek kitalálni semmi értelmeset, pedig az alap annyi, hogy van néhány gazdag fiatal az Upper East Side-ról (ez NY, Manhattan legmenőbb része, vagy mi). Pont. Ebből aztán mindent ki lehetne hozni... Na de nem kritikát írok (főként), hanem ajánlót, úgyhogy lássuk.

Tehát az alap néhány gazdag csaj és pasi, buliznak meg egymással járnak (ennél belterjesebb sorozat csak a Nip/Tuck szerintem). Vannak benne jó nők, meg jó pasik, meg sok-sok szarkavarás, meg szerelem, szex, stb. Az alap amúgy az lenne, hogy van ez a titokzatos Gossip Girl, akit senki nem látott még (a hangja szerepében Kristen Bell, amit amúgy egész jól csinál), viszont minden titkát kipletykálja a szegény kis UES-i fiatalokról. Ez a szál amúgy annyira nincs kibontva, néha eszükbe jut az íróknak, hogy ja, az, hogy Gossip Girl, az nem csak a címe, hanem annak szerepe is van, így általában csak narrálja a történéseket.

Szóval kezd el nézni, ha lány vagy, nincs kedved gondolkozni, szeretnél egy kis eyecandy-t meg gulity pleasure-t, nem idegesíted fel magad hülyén viselkedő szereplőkön, szereted a jó ruhákat, szereted szexi pasikra csorgatni a nyálad, ésatöbbi. (Ha belegondolok, ebből rám jó pár nem jellemző, mégis nézem, mondjuk nem is vagyok oda érte.)

Amúgy egy olyan 40%-ot kap tőlem, de itt egy trailer, nem kell rám hallgatni, rengetegen imádják ezt a sorozatot!

Címkék: fiatalok dráma gossip girl 40perces még fut 3évad jó nők jó pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatdara.blog.hu/api/trackback/id/tr51997890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása